Oorsprong Lique's

Robert Tink werkte in de jaren ’90, en in het begin van het nieuwe millennium als franchise manager bij Extra Hands Franchise BV. Hij coachte de ondernemers die hierbij aangesloten waren op het gebied van personeelsbeleid, ondernemerschap en acquisitie van nieuwe klanten.
Na de wisseling van de directie van Extra Hands Franchise BV vond Robert het ook welletjes, en is toen gevraagd om als internationaal salesmanager een bedrijf dat industriële machines leverde te gaan leiden.
Helaas ging het bedrijf failliet voor Robert goed en wel ingewerkt was en kwam Robert thuis te zitten, maar niet voor lang…….

Doordat zijn vrouw Angelique geen glazenwasser kon vinden in Goirle die de kwaliteit kon leveren die zij wilde, kwam Robert op het idee zelf maar een ladder en emmer te kopen. Een nieuw idee was geboren, glazenwassen op de wijze van Angelique, dus goed en vakkundig, op de wijze die de “huisvrouw” graag wil hebben. Glazenwassen op zijn “Lique’s” zeg maar…..Robert ging in de leer bij Alliance uit Haaften. Een ervaren glazenwassersbedrijf die al kon bogen op een jarenlange ervaring op dit vakgebied.
 
19 jaar later is Lique's inmiddels gestopt met het glazenwassen, maar volledig overgegaan naar facilitaire dienstverlening en ontruimingswerkzaamheden. Gespecialiseerd in een diversiteit aan gebieden waar reiniging een wezenlijk deel van duurzaamheid en onderhoud is.
Over deze specialisaties, en nog veel meer, informeren wij u verder op onze website.

 

Op 1 januari 2020 is Lique's overgenomen door de oudste dochter, Chretienne. Zij ontplooit Lique's met veel passie tot een modern bedrijf dat met de ontwikkelingen van de tijd mee gaat. Met haar nieuwe ideeën, expertise en visie, blijft Lique's elke dag groeien.